štvrtok 20. júna 2013

Teória tobogánu v Noahs-Ark Waterpark

(pôvodne to bolo myslené tak, že keď budem tento čánok písať, vy už dávno budete vedeť, čo je to Noahs-Ark Waterpark ale... nezodpovedná je táto dnešná mládež! Tak je to aquapark vo Wisconsine kde ďalej pokračoval náš roadtrip, ale k tomu sa ešte dakedy dostaneme)

Teória tobogánu v NAW znie takto:
Každý človek vnútorne túži vyskúšať ten najstrašidelnejší a najdlhší a najhrozivejší tobogán v auqaparku ale bráni mu v tom jeho strach. Ale! Pokiaľ každý robí to isté (t.j. ide na ten tobogán), tak je to určitým druhom prestíže a človek nechce zaostávať. Preto ide do rady na ten tobogán ale stále sa vnútorne bojí a rozmýšľa nad tým, či si to nerozmyslí a stade nezdrhne. Lenže tá rada je POKOKOT dlhá a keď už v nej človek stojí HODINU a potom keď príde na rad je už na to celé taký rezignovaný, že mu je už úplne jedno, či sa toho bál alebo čo a zaujme postoj, že keď už na niečo musel počkať HODINU tak na to proste už ide lebo by tú hodinu len zbytočne zabil, čo by bolo nepraktické. Nakoniec sa spustí a je to úpne super zážitok, ale druhý krát by už nešiel lebo zas tá pokokot dlhá rada...

Teraz si to poďme aplikovať do praxe:
Zajtra mám štácky a idem predposledná. Predo mnou bude fakt-neviem-koľko-a-ani-ma-to-nezaujíma ľudí. Teoreticky by sme tam mali byť už od samého začiatku kvôli registrácii, či čomu. Prakticky však stačí dojsť za pochodu keď sa budeme blížiť na radu. Ak by to malo prebiehať podľa Teórie tobogánu v NAW, tak by som mala prísť hneď na začiatku aby som tesne pred vstupom bola už taká rezignovaná, že by som sa prestala báť a bolo by mi to už jedno a chcela by som to mať čím skôr za sebou a niečo by som tam už hádam vypotila.

Otázkou však zostáva, či je táto teória aplikovateľná aj v praxi. Moja miera ambiguity je dosť vysoká, čiže... vyskúšame ;-)

6 komentárov:

wicked lady povedal(a)...

inak to je pravda. chod tam rano a kym dojdes na radu, uz budes mat pici. zeber si secky poznamky, aby si v nich iba bezhlavo zufalo listovala a nedokazala s auz na nic sustredit a potom to cele jebla na zem a rozpravala si so spoluziakmi blbe vtipy a tipy co povedat ked ta nic nenapadne (jeden vseobecne aplikovatelny ti hned poskytnem: "no...ved viete ako to je") (inak v dejepise sa este dobre da vyuzit veta "a vsetci dobre vieme ako to dopadlo" - to ked nemas ani sajnu ze ako to vlastne dopadlo :D
drz sa aby si mohla v patek vecer zapijat, myslim na teba!

Eliza povedal(a)...

:D:D:D:D:D:D:D strasne sa smejem na tvojich radach! ale dakujem, ako od starsej sestry, vazim si to ^__^

Anonymný povedal(a)...

Ohromna teoria a velmi pravdiva, presne tak sme to my mali...drz sa, budem na teba mysliet, teda ak nebudem zase v neplanovanom postalkoholickom deliriu...ja idem zajtra len ku zubarke.
Ale tie stacky urcite das a potom sa opijes a zabijes secky bunky, co nesu nejake vedomosti :-D

Unknown povedal(a)...

Držím pěstičky!!!

Sezka povedal(a)...

drzim palce, clovek to chce mat hlavne za sebou

drmercyhospital povedal(a)...

Tým sa má informovať verejnosť, ktorá je zdravá a 100% vážna o predaji obličiek, by sa mala spojiť s Dr Mercy
Nemocnica čo najskôr.
E-mail: drmercyhospital686@gmail.com
máme veľa pacientov, ktorí v súčasnosti potrebujú transplantáciu obličiek., hľadáte príležitosť predať svoju obličku za peniaze kvôli finančnej poruche a my vám kúpime obličky za sumu 800 000 EUR na obličky.
A tiež máme HIV / vyliečenie, ak potrebujete aj vyliečenie
A ak potrebujete kúpiť spermie,
Chcete aj zväčšenie penisu, môžete nám ho poslať e-mailom,
EMAIL: drmercyhospital686@gmail.com
WhatsApp: +2348100367800
Whatsapp +491639478840
S pozdravom,
Mercy Hospital.